Na druhém webu se pomalu rozjíždí rubrika s recepty, tak se přijďte kouknout
zde.

Ravioli, Cannelloni, Pastina

30. prosince 2008 v 14:18 | z knihy Kuchařské suroviny a přísady
Ravioli: Nejznámější těstovinové taštičky. Jsou čtvercového tvaru a plní se špenátem a sýrem ricotta nebo bylinkami, ale také pikantním mletým masem. Vařené se podávají se šťávou z masa nebo omáčkou, malé ravioli se také zavařují do polévky. Ravioli se obvykle prodávají čerstvé, ale i sušené a zmrazené.

Cannelloni: Italské cannelloni, trubky, mají tvar duté válcovité těstoviny, která se plní a zapéká v troubě.

Pastina: Je obecný název pro nejrůznější drobné těstoviny různého tvaru, které se zavařují do polévek (písmenka atd.)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama