Na druhém webu se pomalu rozjíždí rubrika s recepty, tak se přijďte kouknout
zde.

Garam masala

1. srpna 2008 v 11:33 | z knihy Kuchařské suroviny a přísady
Název doslova znamená "ostré, pálivé koření", přidává se do směsi koření užívané při přípravě pečených pokrmů, obsahuje koriandr, chilli, černý pepř umleté na prášek. V Indii a ve východoasijských zemích se garam masala míchá a mele těsně před použitím, v západních zemích je k dostání jotová směs. Je základní přísadou ochucující mnoho indických pokrmů.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Aja MTSMMMR :*Sbenko moje Pusenooo moje Aja MTSMMMR :*Sbenko moje Pusenooo moje | Web | 1. srpna 2008 v 15:36 | Reagovat

AHojky jak se maS?

2 MauCat (eSBéčko) MauCat (eSBéčko) | Web | 1. srpna 2008 v 21:08 | Reagovat

ahojik

přišla sem se rozloučit zítra odjíždím na dovču,bude se mi moc stejskat,tak zatim páááá

:-*

<3

3 Aja MTSMMMR :*Sbenko moje Pusenooo moje Aja MTSMMMR :*Sbenko moje Pusenooo moje | Web | 1. srpna 2008 v 22:08 | Reagovat

heeeeeeeeh :D

4 Aja MTSMMMR :*Sbenko moje Pusenooo moje Aja MTSMMMR :*Sbenko moje Pusenooo moje | Web | 2. srpna 2008 v 14:51 | Reagovat

Mno zaitm se nikde nechystam :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama