Na druhém webu se pomalu rozjíždí rubrika s recepty, tak se přijďte kouknout
zde.

Hrozny

20. července 2008 v 22:42 | z knihy Kuchařské suroviny a přísady
Vinná réva (Vitis vinifera)
V obchodě nebo na trhu jsou k dostání bílé, nebo modré hrozny. Pěstují se v mnoha odrůdách, a to pro přímí konzum, k výrobě vína a k sušení. Vinná réva pochází pravděpodobně ze západní Asie a je jednou z nejdéle pěstovaných plodin. Bobule vinné révy rostou v hroznech a mají příznivé účinky na zažívání. Rozlišujeme stolní hrozny a hrozny z nichž se dělá víno. Jedí se buď samotné nebo v ovocných salátech, případně jsou ozdobou moučníků.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ika ika | Web | 22. července 2008 v 19:05 | Reagovat

já je mám nejradši jenom tak =) samotný, jak vyrostou, tak je sním=)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama